Menu

Energetische APK met de Asyra Pro

Frontier afbeeldingDe proef op de som en enkele ervaringen met de Asyra Pro
(uit: “Energetische APK met de Asyra pro” Frontier Magazine)

‘Wat wil je weten?’, vraagt Asyra-behandelaar Ivo Kattestaart – na het noteren van wat persoonlijke gegevens van zijn cliënt – aan Frontiermedewerker Kees. Die antwoordt: Als kind was ik vaak heftig ziek, had regelmatig oor- en longontstekingen en ik heb twee keer hepatitis-B gehad. Ik heb de laatste tijd weer veel pijn aan mijn lever en heb het idee dat dat van vroeger komt. En omdat ik zo moe ben altijd, vraag ik me af of ik de ziekte van Lyme heb ‘We gaan een test draaien van zo’n 40 organen en systemen in je lichaam’ vertelt Ivo. ‘Pak deze twee koperen staven maar vast. Links die met de groene stroomdraad, rechts die met de blauwe draad. Je voelt er niks van…’
Lees verder het volledige artikel

De kracht van dankbaarheid

Energie in disbalans

Op 4 februari 2014 verscheen dit uitgebreide artikel over de Asyra PRO in de regionale kranten. pdf Disbalans in energie

Nieuwsbrief december 2013

CVG logo 25 jaarVoor het CVG wordt 2014 een jubileumjaar. De praktijk bestaat dan 25 jaar. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het wordt een feestelijk jaar met diverse leuke verrassingen.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten of volg ons op onze Facebookpagina voor aankondigingen die verband houden met het 25-jarig bestaan.

Like ons dus op onze Facebookpagina

Lees meer »

Geavanceerde gezondheidsanalyse met Asyra PRO

afbeelding AsyraSinds kort bestaat er in het CVG een nieuwe methode om je gezondheid te laten testen, de Asyra PRO. In korte tijd maakt Jeroen Hoogakker met het Asyra systeem een nauwkeurige en volautomatische gezondheidsanalyse. De Asyra maakt gebruik van ons energetisch lichaamsveld (biofotonen) voor een accurate diagnose. Tegelijkertijd begint de Asyra ook met de behandeling. Het is een compleet nieuwe vorm van behandelen en een mijlpaal op het gebied van gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden.

Lees meer »

Nieuwsbrief 17 april 2013

Onlangs was er op EenVandaag een reportage over onverklaarde klachten. Klachten waarvoor in de reguliere geneeskunde geen medische oorzaak wordt gevonden en meestal geen behandeling mogelijk is. Het CVG weet echter wel raad met dit soort klachten. We vonden het jammer dat in deze uitzending totaal niet gesproken werd over mogelijkheden buiten het reguliere. Wel was er een ‘oplossing’ in de vorm van een cursus met ontspanning en ademhalingstechnieken. De cursus was slechts gericht op ‘ermee leren leven’. Ontspanning en ademhalingstechnieken zijn gerust zinvol, maar er is zoveel meer mogelijk! Kortom onze handen gingen jeuken…

Lees meer »

Je lichaam als antenne

Lichaam als antenneHoofdpijn, slaapstoornissen, rugaandoeningen, tandpijn, botpijn, gewrichts- en spierpijn, overmatige transpiratie, depressiviteit, concentratie- en gedragsstoornissen zijn ogenschijnlijk niet te behandelen klachten. Een mogelijke oorzaak is een teveel aan straling, waardoor ons lichaam uit balans raakt. Ons lichaam werkt namelijk als een antenne van vlees en bloed en ‘ontvangt’ en ‘zendt’, maar neemt ook straling op. De meeste straling uit onze omgeving heeft echter een andere frequentie dan ons lichaam, waardoor ons lichaam extra belast wordt. Vooral kinderen in de groei en (gevoelige) mensen met verminderde weerstand hebben een verhoogd risico op overbelasting door straling.

Lees meer »

Vitamine D tekort onderschat

Zonnekracht

Een gebrek aan vitamine D merk je niet direct. Soms vage klachten, lage rugpijn of vermoeidheid. Maar meestal blijft het onopgemerkt. Een tekort aan vitamine D kan echter op langere termijn serieuze gezondheidsklachten geven. Niet alleen bij mensen die weinig buiten komen, bedekte kleding dragen of een donkere huid hebben, want in Nederland is de zonkracht een groot deel van het jaar onvoldoende. Een onbekend aantal mensen in Nederland wordt behandeld voor rugpijn die feitelijk toe te schrijven is aan een vitamine D tekort.

Lees meer »

Overvloed in crisistijd

Cliënt aan het woord

Ik kom bij het CVG, onder andere voor het behandelen van artrose. Onlangs had ik een leuk gesprek met Jeroen over de buurtmoestuin waar ik pas mee was begonnen. Ik doe daarmee iets dat helemaal bij me past en ik doe het op mijn manier. Het plezier dat ik daarmee heb, werkt helend op mijn gezondheid. In een notendop volgt hier mijn verhaal: Lees meer »

Van wespensteek tot oerdieet

 

Voor cliënten van het CVG was het de afgelopen tijd duidelijk dat er meer dan alleen ‘iets’ aan de hand was. Afspraken werden afgezegd of uitgesteld naar een later moment. Ook op de Facebookpagina van het CVG was weinig te beleven. Jeroen Hoogakker was dit keer zelf patiënt en dat niet zo’n beetje ook. Hij is flink ziek geweest naar aanleiding van een wespensteek. De wespensteek en zijn ziekte leidde tot onverwachte nieuwe ontwikkelingen. In dit artikel is Jeroen Hoogakker zelf aan het woord om dat alles te vertellen.

Lees meer »


Copyright © CVG | Disclaimer