Menu

Behandelmethoden

Acupunctuur
Naast de klassieke variant met dunne naalden werken wij ook met pijnloze laseracupunctuur (o.a. bij kinderen).

Homeopathie
Een stof die bij een gezond mens bepaalde ziektesymptomen kan opwekken kan soortgelijke klachten bij een ziek mens juist genezen. Ons Centrum maakt gebruik van de meest gangbare en succesvolle homeopathische behandeltechnieken.

Orthomoleculaire geneeskunde
Behandeling van verstoringen, waarbij organen en weefsels worden voorzien van de meest optimale verhouding van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen.

Begeleiding bij bewustzijnsprocessen
Hierbij vergroten wij het bewustzijn van de wisselwerking tussen uw lichaam, geest en omgeving en de invloed daarvan op uw gezondheid en vitaliteit. Ons motto is nog steeds: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Kruidengeneeskunde
Op een wetenschappelijke basis gestoelde praktische toepassing van plantenextracten.

Asyra (een vorm van bioresonantie)
Een nog vrij onbekende therapievorm waarbij we trillingen in het lichaam meten. Hierbij maken we onderscheid gemaakt tussen gezonde trillingen, afwezigheid of verzwakte vorm van trillingen en trillingen die duiden op ziekte, c.q. disbalans in het lichaam.

Veel ziekteprocessen beginnen namelijk met disharmonische trillingen die de chemische processen in het lichaam verkeerd aansturen. Met behulp van specifieke apparatuur kunnen wij deze ziekmakende trilling als het ware uitdoven en daardoor kan uw lichaam verder herstellen.

NES
Met behulp van zeer geavanceerde software kunnen we nu ‘achter’ de symptomen van uw mogelijke aandoening of klachten kijken, zodat afwijkingen in de informatie en energieblokkades helder waargenomen kunnen worden.

afbeelding Asyra

 

 

 

 

 

 

 

Acupuntuur, Pols- en Tongdiagnose
Wij maken ook gebruik van Acupunctuur en Pols- en Tongdiagnose.


Copyright © CVG | Disclaimer