Menu

Ons centrum is voortdurend op zoek naar verbetering en/of uitbreiding van tools om tot een nog betere analyse van klachten en genezing daarvan te komen en we zijn dan ook zeer verheugd ons programma te kunnen uitbreiden met de toevoeging van het unieke NES Health Systeem. Dit programma stelt ons in staat om in slechts drie stappen uw gezondheid te helpen herstellen:

NES Total bodyscan

Met behulp van zeer geavanceerde software kunnen we nu ‘achter’ de symptomen van uw mogelijke aandoening of klachten kijken, zodat afwijkingen in de informatie en energieblokkades helder waargenomen kunnen worden.
De volgende analyses kunnen hiermee worden gemaakt:

Energieanalyse:
Deze identificeert energieblokkades in de spieren, het skelet, de organen en meridianen (acupunctuurlijnen) en analyseert tevens de energiekracht die wordt geproduceerd door de verschillende systemen en organen.

Emotionele en mentale analyse:
Deze identificeert kernemoties en zelfs of u in staat bent bijvoorbeeld creatief te zijn. Tevens toont het shocks en trauma’s aan die mogelijk hebben plaatsgevonden.

NES MIHEALTH

De NES miHealth helpt ons uw lichaam te trainen én stimuleren en is technisch hulpmiddel dat zich specifiek richt op die lichaamsdelen die genezing nodig hebben.
Waar het in essentie op neerkomt is dat de NES miHealth als het ware de ‘taal’ van uw lichaam spreekt door bepaalde frequenties en electronische impulsen af te geven op de bron van de pijn of klacht. Het brengt ook een biochemisch effect teweeg op de zogenaamde C-zenuwbaan, het type waar 85% van al uw lichaamszenuwen uit bestaat en zorgdragen voor pijnreductie en weefselherstel.

NES INFOCEUTICALS

Wanneer alle energiekanalen in uw lichaam weer zijn vrijgemaakt en de energiestroom is hersteld, gebruikt u Infoceuticals om het lichaam verder te ondersteunen.

Infoceuticals zijn energetische remedies die helpen bij het opruimen van blokkades en verstoringen die uw lichaam ondersteunen om weer in balans te komen.


Copyright © CVG | Disclaimer