Ervaringen

Burn-out door B12 tekort

In een zeer zware burn-out kwam ik in behandeling bij Jeroen. Niet alleen uitgeput, maar ook echt verwijderd van mezelf. Ik kon nauwelijks lopen, autorijden of logisch nadenken. Ik kon niet eten en was heel veel afgevallen. Duizeligheid, slecht zien, misselijkheid en braken. Mijn cortisol- en bijnierwaarden waren zeer afwijkend..

Lees meer

Stralingsgevoeligheid

Ik kom al ruim 13 jaar in deze praktijk Jeroen is de enigste die de juiste diagnose wist te stellen nadat ik door de diverse artsen / specialisten van het kastje naar de muur werd verwezen het zat allemaal tussen mijn oren volgens hun. Ik ben stralingsgevoelig..

Lees meer

Huiduitslag

Volgens mijn herinnering, ben ik in 2014 in het voorjaar bij jou gekomen, vanwege  een huid-uitslag op de armen en benen. Met jouw advies, na het innemen van de supplementen ben ik een heel stuk opgeknapt. Later vertelde jij mij : dat ik erg ziek, de eerste keer bij jou was gekomen.

Lees meer

Depressie

Ik ben een man van 58 jaar. Mijn hele leven kamp ik met periodes van lichte depressie, die mij zwaar belasten. Eindeloos veel therapieën, alternatief en regulier, heb ik geprobeerd, maar niets hielp afdoende.

Lees meer

Vermoeidheid

Wat ik mij herinner is dat ik denk nu 4 of 5 jaar in behandeling ben jou. Ik ervaar het als zeer prettig en je hebt zeer veel kennis in huis. De vitamines doen hun werk prima, vooral de B.

Lees meer

B12 tekort

Ik kom al vele jaren in de praktijk van Jeroen. Ik kwam bij hem terecht met medisch onverklaarbare tintelingen en in mijn bloed was een goed B12 gehalte geconstateerd. Jeroen kwam er echter achter dat de B12 niet goed was.

Lees meer

Lekkende darm

Ik kom al meer dan 20 jaar bij Jeroen Hoogakker.

Gemiddeld 1 x per jaar reis ik  vanuit Amsterdam naar Plasmolen. Eigenlijk zegt dit al genoeg over mijn vertrouwen in zijn diagnose.

Jeroen gelooft in wat hij zegt. Zijn diagnose is trefzeker ook al zijn de klachten soms vaag.

Lees meer

Eczeem, astma, vermoeidheid, allergieën

Voor iedereen die kinderen heeft…baby, peuter, kleuter maar ook pubers en jong volwassenen met eczeem, astma, ernstige vermoeidheid, allergieën…tob er niet mee. Een totaal niet belastend onderzoek van Jeroen geeft uitsluitsel en een goede heldere aanpak geeft snel resultaat. Zo prettig!

Lees meer

Burn-out door B12 tekort

Met doormeten van mijn waarden tijdens zware burn-out, weet Jeroen mij met Vitamine B12 plus folaat en Vitamine D uitstekend te helpen. Daar waar ik tekorten heb, vult hij ze aan. Fijn, heel vertrouwd en deskundig!

Lees meer

Chronische buikpijn

Na een lange periode van buikpijn en vruchteloze dokters bezoeken, kwam Jeroen Hoogakker op mijn weg. Hij zei: “daar kan ik je wel van afhelpen”. En dat deed hij dan ook! Op zijn deskundige en inlevende wijze. Waarbij hij je inzicht geeft in je manier van leven.

Lees meer

Algemeen

Ik denk dat ik zeker al wel zo’n 30 jaar bij Jeroen in de praktijk ben. Naar drie verschillende locaties mee verhuisd. Zijn behandeling levert een hele goede bijdrage aan het gezegde: ‘mens sana, in corpore sano’: een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is altijd een goede combinatie van aandacht voor het lichaam en een goed gesprek over levensstijl en oorzaak en gevolg daarvan.

Lees meer

B12 tekort

Na een lange zoektocht voor vele onverklaarbare klachten zijn we in nijmegen/plasmolen bij Jeroen terecht gekomen.

Al snel kwam eruit bij het testen dat bij ons de B12 veel te laag was. Al na een korte tijd constateerden we dat het klopte, want veel van onze klachten veranderden al snel.

Lees meer

Zwangerschap

Mijn verhaal begint in juli 2012. Na een heerlijke zomervakantie hadden mijn man en ik besloten om voor ons eerste kindje te gaan. Een maand later was ik zwanger en in april 2013 zijn wij de gelukkige ouders geworden van onze zoon. Een jaar later hadden mijn man en ik besloten dat we wel heel graag voor een tweede kindje wilden gaan. Aangezien ik de vorige keer zo snel zwanger was, had ik er niet helemaal rekening meegehouden dat het nu wat langer ging duren.

Lees meer

Leren loslaten

Ik kom sinds 1996 met grote regelmaat bij Jeroen. In de loop van de jaren heeft hij mij en mijn gezin geholpen met uiteenlopend klachten, zowel fysiek als mentaal en spiritueel. Mijn eerste hulpvraag ging om leren loslaten. Zijn reactie: ‘daar heb ik wel een pilletje voor’. Ik kon het niet geloven, maar het bleek te kloppen. Sindsdien ondersteunt hij op een directe, open en deskundige manier (met zijn apparaten) mijn gezondheid en persoonlijke groei.

Lees meer

Eczeem

Toen onze oudste zoon met z’n 3 maanden onder de eczeem stond en daardoor slecht sliep, ben ik bij Jeroen terecht gekomen. Door zijn behandeling en vitamine gebruik, was de eczeem zo een keertje weg en hadden wij een blij, vrolijk mannetje zonder jeuk!

Dat is inmiddels 9 jaar geleden.

Lees meer

B12 tekort / ADHD

Waar standaard medicatie bij ADHD totaal niet bij ons past kan Jeroen toch met zijn apparatuur een vorm vinden op meer energetisch niveau dat veel beter aansluit. Zelfs zoiets natuurlijks als cbd olie past niet bij ons. Wat dan weer wel past zijn cel zouten. Eigenlijk weet Jeroen je altijd door te verwijzen als er een probleem rijst waar andere specialisaties gepaster of nog aanvullender zijn.

Lees meer