Menu

Geavanceerde gezondheidsanalyse met Asyra PRO

afbeelding AsyraSinds kort bestaat er in het CVG een nieuwe methode om je gezondheid te laten testen, de Asyra PRO. In korte tijd maakt Jeroen Hoogakker met het Asyra systeem een nauwkeurige en volautomatische gezondheidsanalyse. De Asyra maakt gebruik van ons energetisch lichaamsveld (biofotonen) voor een accurate diagnose. Tegelijkertijd begint de Asyra ook met de behandeling. Het is een compleet nieuwe vorm van behandelen en een mijlpaal op het gebied van gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden.

In tegenstelling tot andere methoden, geeft de Asyra geen vertekening door de invloed van de therapeut op de methode. Dit is het bijzondere aan deze methode.

Supersnelle technologie

Het nieuwe zit hem vooral in de digitale informatie opgeslagen in de database van de Asyra. Het Asyra systeem kan daardoor in korte tijd een volledige meting doen van meer dan 40 organen en systemen in het lichaam. Bovendien kunnen er nog extra metingen gedaan worden van bijvoorbeeld allergieën of van voedingsmiddelen. Daarna wordt er met een analyse in de databank gezocht naar wat er nodig is om de organen die uit balans zijn, weer in balans te brengen. De Asyra database bevat de gedigitaliseerde informatie van duizenden middelen, waaronder voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, spore-elementen, aminozuren), homeopathische middelen, celzouten, kruiden etc.

Gezondheidsanalyse en behandeling in één consult

Vergeleken met de vegatest, die voor de meeste cliënten bij het CVG bekend is, is een analyse met het Asyra systeem interactief. Dat wil zeggen dat er meteen met de behandeling begonnen wordt. Tijdens de analyse krijgt de cliënt namelijk al balancerende frequenties toegediend. Of het effect daarvan voldoende is, wordt direct gemeten (post test). Vervolgens kunnen er nog aanvullende testen worden gedaan. Een eerste consult is meteen al een eerste behandeling!

Voorbeeldpagina testuitslag, klik op plaatje voor een vergroting

Voorbeeld testuitslag, klik op plaatje voor een vergroting

De cliënt krijgt – in samenspraak met de therapeut – direct meer inzicht in zijn of haar klachten. Ook dingen die een cliënt niet verteld heeft, bijvoorbeeld eerder doorgemaakte ziektes of operaties, kunnen als een verstoring uit de meting naar voren komen. Zowel voor de therapeut als de cliënt vormt dit totaalbeeld een betrouwbare basis voor een gerichte behandeling van de specifieke klachten.

De testresultaten geven tevens aanknopingspunten voor een adequate vervolgbehandeling.

 

Gecertificeerd Asyra therapeut

Jeroen Hoogakker is volledig gecertificeerd als Asyra therapeut. De technologie van de Asyra PRO heeft zich al bewezen.

 

 


Copyright © CVG | Disclaimer