Centrum voor

Vitaliteit en Gezondheid

the art of healing

Over CvG en Jeroen Hoogakker

Uw behandelaar Jeroen Hoogakker* is ervan overtuigd dat zowel uw lichamelijke als psychische gezondheid geoptimaliseerd kan worden door de energie in uw lichaam beter te laten stromen. Om dit te bereiken heeft hij een unieke methode ontwikkeld, een totale gezondheidscheck die bestaat uit drie onderdelen: de Vegatest, een gezondheidsanalyse met Asyra PRO en het NES Health System. Deze methodes gebruikt hij naast elkaar en in samenhang met elkaar. Laag over laag. Dit past bij zijn kijk op de mens in z’n geheel.

*Jeroen Hoogakker is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) onder lidnummer 730 en lid KAB. Personalia Jeroen Hoogakker

De gezondheidscheck

De gezondheidscheck geeft u inzicht in hoe het met uw verschillende organen, lichaamsweefsels en stofwisseling is gesteld. Onze cliënten ervaren meestal specifieke klachten en beperkingen. Maar wat ze er ook aan gedaan hebben, de ongemakken en beperkingen hebben zich niet of gedeeltelijk opgelost. Voorbeelden hiervan zijn:

  • maag-, lever- en darmaandoeningen;
  • gewrichtsklachten;
  • onverklaarbare vermoeidheid;
  • SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke aandoeningen);
  • trauma’s, zowel lichamelijke als emotionele trauma’s (bijvoorbeeld PTSS).

Ook in geval van andere lichamelijke of psychische aandoeningen kunnen we een gezondheidscheck bij u uitvoeren. Denk aan een onvervulde kinderwens, een verzwakt immuunsysteem, hoogsensitiviteit, stress, astma, allergieën, eczeem, hooikoorts, de ziekte van Lyme en neurodegeneratieve aandoeningen, zoals MS, Parkinson en Alzheimer. Bekijk de complete lijst. (Deze lijst kan nooit volledig zijn)

De behandeling

De gezondheidscheck vormt de basis van uw behandeling. Of die nu gaat bestaan uit het nemen van supplementen, acupunctuur of een andere behandelmethode. U gaat zelf aan de slag om uw eigen gezondheid te verbeteren, uw energie weer terug te krijgen en deze weer voelbaar beter te laten stromen.

De praktijk

Rust, reinheid en regelmaat. Deze drie zaken zijn voor ieder mens belangrijk. Groot, klein, oud of jong. Bezoekt u onze praktijk, dan zal de rust u direct opvallen. Wij werken al in de wachtkamer, entree en spreekkamer aan uw gezondheid. Er branden volspectrum daglichtlampen van True-Light die een tekort aan daglicht aanvullen. Wij zijn gevestigd in Plasmolen.