Menu

Vitale en gezonde inspiratie

7 maart 2012

Workshop intuïtief beeldhouwen, Bureau Biosanering, Inspiratiemail en een prachtig filmpje over dankbaarheid.

Jeroen in denemarkenWorkshop intuïtief beeldhouwen

Een workshop op zoek naar de ziel in de steen en in jezelf. Stone Dreams organiseert regelmatig workshops intuïtief beeldhouwen in serpentijnsteen. Ervaring met beeldhouwen is niet noodzakelijk. Door een “dialoog” met de steen aan te gaan kun je stapsgewijs een beeld vormgeven. Je laat je daarbij leiden door de vorm van de steen en je intuïtie. Voor meer informatie kijk op www.stonedreams.nl  of bekijk dit filmpje van een workshop http://www.youtube.com/watch?v=U41N7TIpGFc .

Bureau Biosanering

Straling heeft invloed op ieders gezondheid. Soms ook een negatieve invloed. Heb je last van onverklaarbare klachten als hoofdpijn, slaapstoornissen, rugklachten of concentratie- en gedragsstoornissen, dan kan dit te maken hebben met een overbelasting aan straling. Het gaat om aardstralen of elektromagnetische velden door radar, hoogspanningskabels, gsm- zenders of schotelantennes. Bureau Biosanering kan dergelijke straling in je woning meten en ontstoren met afschermantennes. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je contact opnemen met Annie Broekman, (026) 442 01 88, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8 en 9 uur.

 

Uit Inspiratiemail:

Standpunten zijn de bouwstenen van het droom-zelf.

Ze geven een vals gevoel van zekerheid en identiteit.

Elk standpunt is zo wankel en tijdelijk als een berg zand.

Standpunten doden de geest, ze verstikken de waarneming.

Standpunten zetten altijd ergens een punt achter,

dus kan er geen werkelijke ontmoeting meer zijn.

(Scott Kiloby)

 

Dankbaarheid

Deze Ted-talk is van Louie Schwartzberg – Gratitude http://youtu.be/gXDMoiEkyuQ . Zijn boodschap wordt duidelijk uit zijn prachtige werk. Iedere dag is speciaal, maar je moet het wel zien. Hij is een veelbekroond filmmaker, regisseur en producer, die al tientallen jaren adembenemende time-laps natuurfilms maakt. (Engelstalig, 10 min)

Heb je ook een vitale, gezonde tip voor onze volgende nieuwsbrief? Laat het ons weten en stuur een korte beschrijving met een link naar cvg@vitaliteitengezondheid.nl.


Copyright © CVG | Disclaimer